Alapítványok, civil szervezetek Vas megyében > Vas megye - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Alapítványok, civil szervezetek Vas megyében > 7 weboldal. Kategória leírása: Alapítványok adatbázisa. Civil szervezetek, egyesületek, klubok honlapjai. Alapítványok, civil szervezetek Vas megyében.

vasmegye.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Szombathely Hospice Alapítvány
http://www.hospice-szombathely.hu/

A Szombathely Hospice Alapítvány Otthonápolási Csoportjának munkatársai szaktudásukkal, szerető gondoskodásukkal segítik a daganatos betegeket és hozzátartozóikat Szombathelyen, Kőszegen, Csepregen, valamint a városokat körülvevő falvakban.

Szombathely Hospice Alapítvány
Mentésügyi Alapítvány
http://vmma.hu/

A következő oldalak az Országos Mentőszolgálat megalakulásának 50. évfordulójára 1998-ban megjelent, a Vas Megyei Mentőszervezet és a Vas Megyei Mentésügyi Alapítvány kiadványa alapján készültek.

Mentésügyi Alapítvány
Herényiek Háza
http://www.herenyiek.hu/

A "Herényiek Háza" Szombathely északi, virágos kapujában, Herényben, a Béke tér 7. szám alatt található.

Herényiek Háza
International Police Association
http://www.ipa-szombathely.hu/index.php

Az International Police Association (IPA) Magyar Szekciójának 36 tagszervezete van, köztük a Vas Megyei Szervezet, melynek jogilag és gazdaságilag is önálló része az IPA Szombathelyi Csoportja

International Police Association
Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
http://www.mva.hu/alapitvany.php

Az 1990-ben alapított Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány közhasznú alapítvány, független szervezet, amely a Kormány gazdaságfejlesztési stratégiájának, kis- és középvállalkozások fejlesztését célzó munkaprogramjának programmegvalósító intézményeként tevékenykedik.

Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
. Határőr Sport Club Közhasznú Egyesület
http://98hsc.hu/

A 98. Határőr Sport Club Közhasznú Egyesület 2004.-évben alakult meg az alábbi célok kitűzésével: Tagjai részére a szabadidősport, tömegsport szervezése. Az egészséges életmódra nevelés, a rendészeti szakmai munkavégzés segítése a sport biztosította lehetőségekkel. Események, rendezvények, sportrendezvények, stb. szervezése a sportegyesületi tagok és más személyek részére.

. Határőr Sport Club Közhasznú Egyesület
Szárazfa Egysület
http://www.szarazfa.hu/

Egyesületünk tagjai több zenekarból kerültek ki. A szombathelyi Boglya Népzenei Együttes és tanítványai alkotják ezt a "kis csapatot".

Szárazfa Egysület
Hirdetések
Oldal leírása
vasmegye.wyw.hu: Vas megye bemutatása. Vas megyei cégek, városok és települések, szálláshelyek, vendéglátóhelyek. Vas megye Magyarország nyugati részén, a Nyugat-Dunántúli régióban helyezkedik el, megyeszékhelye, Szombathely.
Gyűjteményünkben 273 válogatott Vas megye témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 273 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 3379