Vas megyével szomszédos megyék > Vas megye - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vas megyével szomszédos megyék > 4 weboldal. Kategória leírása: Szomszédos megyék bemutatása. Győr-Moson-Sopron megye. Veszprém megye. Zala megye. Önkormányzatok.

vasmegye.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Gyõr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat
http://www.gymsmo.hu/

Megyénk sokszínűsége egyedülálló hazánkban. Műemlékekben gazdag városainkkal, falvainkkal, történelmi és építészeti nevezetességeinkkel, vadregényes természeti és vízi világunkkal, fesztiváljainkkal, népi hagyományainkkal és vendégszeretetünkkel mindenütt találkozhat barangolásai során.

Gyõr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat
Zala - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Zala_megye

Zala megye a Dunántúl délnyugati részén terül el. Székhelye Zalaegerszeg. A megye területe két nagy tájegységre, a Keszthelyi-hegységre és a Zalai-dombságra bontható.

Zala - Wikipédia
Győr-Moson-Sopron
http://hu.wikipedia.org/wiki/Győr-Moson-Sopron_megye

Győr-Moson-Sopron megye az ország északnyugati részében található. Északról a Duna és Szlovákia, keletről Komárom-Esztergom megye, nyugatról Ausztria, délről Veszprém megye, délnyugatról Vas megye határolja. Székhelye: Győr. A nyugati határvonal zegzugosan halad. A Fertő tótól keletre a Hanság területén Ausztria mélyen benyúlik Magyarország területére. Ugyanakkor Sopron környékén úgy húzták meg a trianoni határt, hogy a város és környéke félszigetszerűen nyúlik be a mai Ausztria területére.

Győr-Moson-Sopron
Veszprém Megyei Önkormányzat
http://www.vpmegye.hu/

A Veszprém Megyei Önkormányzat hivatalos honlapja. ...

Veszprém Megyei Önkormányzat
Hirdetések
Oldal leírása
vasmegye.wyw.hu: Vas megye bemutatása. Vas megyei cégek, városok és települések, szálláshelyek, vendéglátóhelyek. Vas megye Magyarország nyugati részén, a Nyugat-Dunántúli régióban helyezkedik el, megyeszékhelye, Szombathely.
Gyűjteményünkben 273 válogatott Vas megye témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 273 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 3379